Што ќе добиете ако станете наши партнери

Што ќе добиете ако бидете со нас на годинешните Охридски Трубадури како наши деловни партнери и пријатели? : 

  • Ве следат стотина новинари од најразлични медиумски куќи
  • милиони луѓе ќе ве гледаат преку ТВ пренос 
  • ќе бидете медиумски забележани во текот на целата година
  • ќе отворите пат за нова и успешна соработка со водечките медиуми во целиот регион
  • ќе бидете присутни на сајтот кој има голема посетеност

 

Фестивалски вечери


Вести

[23.08.2014]

интернационална вечер 2014

повеќе

[13.08.2014]

under construction

повеќе

[19.08.2012]

Потомците на Карали по стапките на возрасните

повеќе

Irish pub Balabans, Adria airways, Producentska kukja Labino, BLUE STUDIO, Restoran Kej Skopje, Hotel Riviera, Hotel Slavija Spektar, Hotel Aleksandrija, hotel Inex Gorica, MTV, Vest, Radio Ohrid, TV Svet plus, NET TV, NTV Montena, TV Belami, TV Balkanika, FEN TV, Z1, TV Novi Pazar, TV KOPERNIKUS.