Успешните соработуваат со успешните

Правењето фестивал е сложена, но и скапа работа. Во текот на
изминатите 17 години фестивалот “Охрид фест - Охридски трубадури” не би бил тоа што е  без финансиската поддршка на многу спонзори,
докажани пријатели на фестивалот и музиката воопшто. Ако  инвестирате во нашиот фестивал, за возврат ја добивате следната  маркетиншка презентација во рамките на фестивалот, и тоа:

  • Вашите спотови  се емитуваат во директните преноси од фестивалот.
  • Вашето лого се наоѓа на фестивалските  плакати, на влезните билети и на омотите на фестивалските компакт дискови. 
  • Вашите рекламни пораки се дел од фестивалските билтени.  
  • Вашите  спотови се постојано емитувани на видео бимот кој ќе се наоѓа на фестивалската сцена.
  • На кајрон се емитуваат Вашите рекламни пораки во тек на преносот од фестивалот. 
  • Вашите претставници се дел од жири комисијата и доделуваат некоја од наградите. 
  • Вашето лого е печатено во најтиражни весници во Македонија. 
  • За вашите вработени или деловни партнери добиваат бесплатни влезници за фестивалските приредби. 

 

Фестивалски вечери


Вести

[23.08.2014]

интернационална вечер 2014

повеќе

[13.08.2014]

under construction

повеќе

[19.08.2012]

Потомците на Карали по стапките на возрасните

повеќе

Irish pub Balabans, Adria airways, Producentska kukja Labino, BLUE STUDIO, Restoran Kej Skopje, Hotel Riviera, Hotel Slavija Spektar, Hotel Aleksandrija, hotel Inex Gorica, MTV, Vest, Radio Ohrid, TV Svet plus, NET TV, NTV Montena, TV Belami, TV Balkanika, FEN TV, Z1, TV Novi Pazar, TV KOPERNIKUS.