Нашата минутажа станува ваша

Охрид ФЕСТ – ОХРИДСКИ ТРУБАДУРИ е меѓународен фестивал во вистинска смислана зборот. Сo посредство на медиумите од странство, сателитската програма ирелевантните музички продуцентски куќи , Трубадурите веќе 21 години се дел одмузичкото искуство на многу луѓе ширум светот.

Сериозните анализи и истражувања кои ние ги спроведовме , покажаа деканајмалку една музичка нумера изведена на нашиот фестивал, секој ден е дел одпрограмата на три регионални телевизии!

Споредете ги овие бројки со дострелире на скапите маркетингшки кампањи.

·        досегашните 21 фестивали ги следеа преку 210 милиони луѓе

·        Фестивалот го гледаа во преку 50 земји во Европа и светот

·         Стваривме повеќе од 200 часови директен пренос

·        на Охридските трубадури се изведени преку 1500 музички нумери , од пејачиод преку 37 земји на Европа и светот чии телевизии ја пренесуваа сликата одфестивалските вечери и ја емитуваа во текот на целата година

·        фестивалот создаде преку 200 фолк и поп хитови , кои во текот на целатагодина беа значајна содржина на музичките програми на етаблираните телевизискии радио станици.

·        за нашиот фестивал афирмативно е зборувано со сите значајни регионалнимедиуми, во преку 38 000 ТВ и радио извештаи

·        за Охридксите трубадури се напишани преку 41,000 афирмативни написи вовесниците

Секоја нумера на ОХРИД ФЕСТ – ОХРИДСКИ ТРУБАДУРИ е Тв спот.

Нашата минутажа станува и ваша .

 

Фестивалски вечери


Вести

[23.08.2014]

интернационална вечер 2014

повеќе

[13.08.2014]

under construction

повеќе

[19.08.2012]

Потомците на Карали по стапките на возрасните

повеќе

Irish pub Balabans, Adria airways, Producentska kukja Labino, BLUE STUDIO, Restoran Kej Skopje, Hotel Riviera, Hotel Slavija Spektar, Hotel Aleksandrija, hotel Inex Gorica, MTV, Vest, Radio Ohrid, TV Svet plus, NET TV, NTV Montena, TV Belami, TV Balkanika, FEN TV, Z1, TV Novi Pazar, TV KOPERNIKUS.