За фестивалот

Почитувани пријатели на музиката,

Добредојдовте на страницата на  Интренационалниот музички фестивал Охрид Фест – Охридски трубадури, кој годинава го слави 21 години постоење и збогатување на македонската и балканската музика!

Фестивалот ОХРИД ФЕСТ ОХРИДСКИ ТРУБАДУРИ веќе 20 години претставува најтранспарентен и најисплатлив маркетингшки проект , кој Ви овозможува со еднократно вложување да си обезбедите реклама во текот на целата година,
Осврнете се на минатогодишните Трубадури и медиумскиот гламур со кои што беа проследени и ќе видите колку тие песни траат на разни телевизии. На тој начин ќе сфатите во која мера се исплатува соработката со нас. 
Охридските трубадури кои можат да бидат и Ваши , во изминатите 21 години станаа синоним за квалитет благодарение на : 

  • големиот број фолк и поп хитови , од кои некои се веќе евергрин 
  • безпрекорната организација
  • уверливиот и решителен маркетинг
  • одговорните луѓе кои се способни со својата професионалност да застанат зад најкомплицираните деловни потфати
  • големиот број деловни пријатели

Ние без лажна скромност , успеваме да создадеме сериозен музички фестивал со традиција. Според мислењето на публиката, музичката критика и големиот број деловни партнери , Охридските трубадури се :

  • најголем регионален музички фестивал
  • фестивал кој завзема значајно место на картата на музички случувања
  • фестивал во кој вреди да се инвестира

Фестивалски вечери


Вести

[23.08.2014]

интернационална вечер 2014

повеќе

[13.08.2014]

under construction

повеќе

[19.08.2012]

Потомците на Карали по стапките на возрасните

повеќе

Irish pub Balabans, Adria airways, Producentska kukja Labino, BLUE STUDIO, Restoran Kej Skopje, Hotel Riviera, Hotel Slavija Spektar, Hotel Aleksandrija, hotel Inex Gorica, MTV, Vest, Radio Ohrid, TV Svet plus, NET TV, NTV Montena, TV Belami, TV Balkanika, FEN TV, Z1, TV Novi Pazar, TV KOPERNIKUS.