Чунга Лунга

ПОЧИТУВАНИ ДРУГАРЧИЊА
Охрид фест Охридски трубадури им најавува на своите другарчиња од царството на Чунго и Лунго дека оваа година детската вечер на Охрид фест Охридски трубадури се одржува на 20,08,2014 година на шеталиштето во центарот на градот.
Акредитирањето е започнато и истото може да го направите секој ден со испраќање на вашето име и презиме , името на вашата композиција и колку други другарчиња се наоѓаат со вас на сцената на следниов е-маил : ohridfest.sekretar@gmail.com најдоцна до 18,08,2014 година.Фестивалски вечери


Вести

[23.08.2014]

интернационална вечер 2014

повеќе

[13.08.2014]

under construction

повеќе

[19.08.2012]

Потомците на Карали по стапките на возрасните

повеќе

Irish pub Balabans, Adria airways, Producentska kukja Labino, BLUE STUDIO, Restoran Kej Skopje, Hotel Riviera, Hotel Slavija Spektar, Hotel Aleksandrija, hotel Inex Gorica, MTV, Vest, Radio Ohrid, TV Svet plus, NET TV, NTV Montena, TV Belami, TV Balkanika, FEN TV, Z1, TV Novi Pazar, TV KOPERNIKUS.